Mivicom

miia vilja

Olen Miia Vilja

Olen luonnehtinut itseäni sanalla ihmis-ihminen, joka tarkoittaa sitä, että rakastan erilaisia ihmisiä. Olenkin monisyisen työurani aikana tavannut tuhansia ihmisiä ympäri Suomea ja tämä onkin opettanut minulle kaikkein eniten.

Uskon verkostoitumisen voimaan, yhdessä olemme enemmän. Siksi olenkin kerännyt huikeita ammattilaisia Mivicomin verkostoon, jolloin voimme palvella asiakkaitamme laaja-alaisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Elinikäinen oppiminen on eteenpäin menemisen salaisuus. Viime vuosina olen opiskellut ja päivittänyt tietoni digimarkkinoinnista tähän päivään. Opiskelut jatkuvat yritystoiminnan ohella, ja koska tieto kasvaa jaettaessa, pystyvät asiakkaani hyödyntämään kauttani uusimpia trendejä ja käytäntöjä omassa yritystoiminnassaan.

kontaktia sosiaalisessa mediassa

markkinoinnin ammattilaista Mivicomin yhteistyöverkostossa

tapahtumassa työskennellyt

kilometriä kymmenessä vuodessa ajoa ympäri Suomea

”Pilkettä silmäkulmassa

– mutta tosissaan.”

 

– Miia

Taitoni

Minua auttaa merkityksellisen ja tulosta tuottavan markkinoinnin tekemisessä yli kymmenen vuoden kokemukseni myynnistä ja myyjien kouluttamisesta.

Panostan tällä hetkellä digitaalisen markkinoinnin aallonharjalla surffaamiseen. Kenttä muuttuu koko ajan ja sen vuoksi jatkuva opiskelu on prioriteeteissani kärkipäässä. Näin varmistan, että pystyn verkostoni kanssa palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tällä hetkellä syvennän tietoa ja taitoa hakukoneoptimointiin Seo Akatemian Growth with SEO™ koulutuksessa.

Minulla on tapahtumatuotannosta, messuilta ja valmentamisesta yli kymmenen vuoden kokemus. Olen hionut tämän kokemukseni koulutukseksi, jotta kaikki halukkaat saavat mahdollisimman suuren hyödyn tapahtumista.

  • WordPress-pohjaiset kotisivut
  • Hakukoneoptimointi SEO
  • Digimarkkinointi
  • Messutyö
  • Valmentaminen