Mivicom

MESSUKOULUTUS

Messutyöskentelyn ABC-koulutuksella parempia tuloksia

Myyntikoulutus messuille on syntynyt monen vuoden messutyön tuloksena. Selkeästi on ollut havaittavissa ettei jokainen näytteilleasettaja ota messuista kaikkea mahdollista hyötyä irti. Tämän vuoksi haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan enemmän tuloksia, joihin muutenkin panostetaan rahallisesti suuriakin summia.

Messutyöskentelyn ABC-koulutuksessa käydään läpi mm. tavoitteita ja keinoja niiden saavuttamiseen – asennetta messutyöskentelyyn – liidien/kauppojen lukitsemista ja messujen jälkipuintia, jolla sato korjataan…

Valmennus sisältää ryhmä- ja yksilötyöskentelyä, harjoituksia ja tekemällä opettelua, koska messutyöskentelyä ei opita luentoa kuuntelemalla.

Koulutus on räätälöitävissä myös pop up-/esittelypistetyöskentelyyn. Koska jokainen yritys ja tuote on erilainen, räätälöidään aina koulutus yrityksen omiin tarpeisiin.

Koulutuksen hyödyt:

 • Uusasiakashankinta vahvistuu
 • Lisää liidejä, enemmän kauppaa
 • Olemmassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen ja parantaminen tehostuu
 • Yrityksen brändi vahvistuu positiivisella tavalla
 • Kaikki messutyöntekijät on koulutettu rakentamaan luottamusta yritykseenne ja tuotteisiinne
 • Ei pelkkiä pikavoittoja – saatte työkaluja kontaktin luomiseen, luottamuksen rakentamiseen, tarvekartoituseen sekä liidin/kaupan lukitsemiseen

  Ota yhteyttä – olet jo askeleen pidemmällä kuin muut

  Avainsanat: myyntikoulutus, messut, ständi, messuosasto, näytteilleasettaja, hyvä messuosasto, brändimielikuva, myyntivalmennus

  Messutysökentelyn ABC

  Messuille osallistuminen tai tapahtuman luominen on aikamoinen urakka, monesti uupumus on näkyvillä itse messuilla tai tapahtumissa. 

  H-hetkenä pitää löytyä energiaa hurmata tulevat asiakkaat ja vahvistaa jo olevia asiakassuhteita.

  Tapahtuman jälkeen takki on ihan tyhjä ja muut hommat painaa päälle. Mutta miten hoidetaan messuilta tai tapahtumista saadut liidit luvatun mukaisesti?