Mivicom

Ammattilaiset messuille

MIKSI AIKUINEN AMMATTILAINEN?

Oletteko miettineet, keitä messuosastollanne työskentelee ja mitä henkilökunta viestittää messuvieraille?

Aikuinen  messutyön ammattilainen ymmärtää aidon asiakkaan kohtaamisen tärkeyden yritykselle. Työ osastolla on jatkuvaa kontaktoimista, jossa asenne ei voi herpaantua hetkeksikään. Ammattilainen osaa herättää messuvieraiden huomion tyylikkäästi ilman painostamisen tuntua. Heillä uusasiakashankinnan prosessi on hallussa ja liidien seulonta tuottaa tuloksia.

AVAINSANOJA: messut, messutyöntekijä, promoottori, messuvalmennus, brändimielikuva, brändi, brändin vahvistaminen

LISÄARVOT

Brändi vahvistuu

Kun kaikki osastolla  tuntevat sekä yrityksen että tuotteet ja osaavat esitellä ne ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Liidien määrä kasvaa ja laatu paranee

Liidien kerääminen on taitolaji.

Ammattimaisuus tuo luotettavuutta

Mitä kalliimpi tuote, sen tärkeämpää on luottamussuhde asiakkaan ja yrityksen välillä.

Mivicomin ammattilaiset

Mivicomin Messuammattilaisena työskentelee aikuisia uusasiakashankinnan osaajia, joilla kaikilla on vähintään 20 vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä.

Mivicomilla ei panosteta määrään vaan laatuun, tämä koskee niin messutyönammattilaisia kuin yhteistyöyrityksiämme.  Pyrimme tekemään pidempiaikaisia puitesopimuksia, jotta yhteistyöyritykset saavat aina samat ammattilaiset messuille työskentelemään.

Takaamme, että tuloksenne kasvavat merkittävästi, kun otatte ammattilaisen messuille avuksenne. Ja jos oikein villiksi heittäydytään, niin suosittelemme enemmän kuin lämmöllä Mivicomin Messutyön ABC-koulutusta omalle henkilöstöllenne.

Kuvitteellinen messujulkaisu

Palautteita

”Kiitos Myyrmäen Rakennusmessuilla työskentelystäsi osastollamme. Vertailin aiempia messuja joiden asiakasmäärä oli samankaltainen, sait buustattua meille tupla määrän kontakteja ja vertailin myös laatua oli kaikki potentiaalisia asiakkaita juuri meidän tuotteellemme. Messuilla havaitsin myös todella nopean omaksumisesi näinkin teknisen tuotteen osalta myyntipuheeseesi. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytämme ammattilaisen apua ja tulemme varmasti käyttämään myös jatkossakin.

Leo Penttilä, CEO Ewarco Oy

Miia Vilja on toiminut promoottorina Lumon Suomi Oy:n messuosastolla useampaan otteeseen. Miian asiakaslähtöisyys messuilla työskenneltäessä on ollut todella ammattimaista. Hän on iloinen, helposti lähestyttävä persoona, jonka kanssa kaikki tulee toimeen. Tärkeimpänä ominaisuutena näkisin kyvyn huomioida jokainen ihminen, joka messuosastolle tai sen läheisyyteen astuu. Tämä johtaa suureen liidien määrään, joka taas on onnistuneiden messujen perusta. Voin lämpimästi suositella Miiaa kouluttamaan messuhenkilöstöä, taikka toimimaan messuilla yrityksesi eduksi.

Niko Vainio, myyntipäällikkö, Lumon Suomi Oy